SERGİ

  1. Devamını oku: Dysto-daisies
    Dysto-daisies

    Dysto-daisies

    Büyükdere35, sanatçı ikilisi Kerem Ardahan ve Bıyıkof’un akrilik ve sprey boya kullanarak, aynı yüzeyde çalışarak ürettikleri resimlerden oluşan “Dysto-daisies” başlıklı sergisini duyurmaktan mutluluk duyar. “Dysto-daisies”, 5-20 Nisan tarihleri arasında Büyükdere35’te izlenebilir.
    Devamını oku
  2. Devamını oku: Gözlemevi
    Gözlemevi

    Gözlemevi

    Tuba Geçgel’in yıllardır sürdürdüğü dikiş, nakış, dokuma ve tekstil yüzeyini birçok yeni malzeme ile buluşturduğu üretimleri katmanlı bir yaklaşım ile çocukluğun aile öykülerinden bugünün eklektik dünyasına uzanıyor.

    Devamını oku
  3. Devamını oku: Deniz Çeker, Dünya Tutar
    Deniz Çeker, Dünya Tutar

    Deniz Çeker, Dünya Tutar

    Oğulcan Arslan, Gizem Çelik, Eda Emirdağ, Suzan Pektaş’ın bir araya geldiği sergi, esneyen bir zaman algısı içinde dünyayı karanlık ve aydınlık içinde izleyen ve biçimlendiren çeşitli anlara odaklanıyor.
    Devamını oku
  4. Devamını oku: I BELIEVE IN SPRING
    I BELIEVE IN SPRING

    I BELIEVE IN SPRING

    Gamze Yalçın “I believe in spring” sergisi ile dünyevi bir baharı izleyiciyle buluşturuyor. Yalçın’ın gezgin bir ruh ile ürettiği, misafir sanatçı programlarında keşfettiği çeşitli ülkeler ve kültürleri resimlerin ana konusu olarak karşımıza çıkıyor. 
    Devamını oku
  5. Devamını oku: Çizgiden İpliğe
    Çizgiden İpliğe

    Çizgiden İpliğe

    Banu Uğural’ın eserlerinde çizginin ve ipliğin naif gücü çarpıcı biçimde izlenir. Teknik olarak hızlı hareketlerle ortaya çıkardığı çizimleri gündelik yaşamın durağanlığı ve sürati karşısında ironik biçimde karşımıza çıkar. 
    Devamını oku
  6. Devamını oku: Kapsül
    Kapsül

    Kapsül

    Duygu Aydoğan’ın üretim pratiğinde yer alan epoksi heykeller ve resimleri, insan olmanın fiziki sınırlarını ve psikolojik katmanlarını sunduğu bir arayışa dönüşüyor.
    Devamını oku