1WALL EXHIBITION

  1. Devamını oku: A LOVE STORY
    A LOVE STORY

    A LOVE STORY

    Selin Tahtakılıç “A Love Story” isimli #1wallexhibition seçkisinde, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve çeşitliliğini masalsı bir dille ele alıyor.
    Devamını oku
  2. Devamını oku: WINDOW SHOPPER
    WINDOW SHOPPER

    WINDOW SHOPPER

    ‘’Windows Shopper’’ adlı #1wall sergisinde sanatçı, sokakta sıklıkla temas halinde olduğu dükkan kepenklerini stüdyo ortamında yeniden tasavvur ediyor.
    Devamını oku
  3. Devamını oku: SHITSHOW
    SHITSHOW

    SHITSHOW

    Hikayelerin rengini ve karakterlerini değiştirip tekrar anlatan MRE, kendini Lowbrow, Kübizm ve Pop-Art’ın yakınlarında dolanarak sokakta da aktif olmaya çalışan bir sanatçı olarak nitelendiriyor.
    Devamını oku
  4. Devamını oku: Bir Ters Bir Düz
    Bir Ters Bir Düz

    Bir Ters Bir Düz

    Lütfü'nün mekan birleşimi, bağ birleşimi ve ebru sanatındaki teknik sınırlar ve sınırsızlıkları araştırdığı ''Bir Ters Bir Düz'' sergisi, Barın Han'da ürettiği ebru işlerinden oluşuyor. 
    Devamını oku
  5. Devamını oku: Aralık’ta Çiçekler
    Aralık’ta Çiçekler

    Aralık’ta Çiçekler

    Lowbrow ve Pop Sürrealizm akımlarından yoğun bir şekilde ilham alan Melih, farklı medyumlardan ve değişik estetik anlayışlardan beslenmekten çekinmez. Melih’in çalışmalarında işlediği konular, bilinçaltının karanlık tarafıyla iç içe girerken diğer yandan toplumdaki olaylarla sarkastik bir dille dalga geçer.
    Devamını oku
  6. Devamını oku: Gereğinden Fazla
    Gereğinden Fazla

    Gereğinden Fazla

    Candan İşcan Gereğinden Fazla’’ sergisinde, görünüşte apaçık olan natürmort ve portre geleneklerini çıkış noktalarının aksine kullanıyor.
    Devamını oku